MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Włoska mortadela wkładana do przekrojonej focacci. Dzięki...
fot. Getty Images/Marina Bakush

Kotlet z mortadeli jak w PRL-u. Włoski specjał znowu na czasie

Focaccia z mortadelą

Włoska mortadela wkładana do przekrojonej focacci. Dzięki temu uzyskiwany jest kolejny rodzaj kanapki.

Zobacz również

Szkoła Podstawowa z Tłokini Wielkiej "Złotą Szkołą NBP"

NOWE
Szkoła Podstawowa z Tłokini Wielkiej "Złotą Szkołą NBP"

Jaki kierunek studiów wybrać? WYSPA podpowiada w Lubelskim Centrum Konferencyjnym

Jaki kierunek studiów wybrać? WYSPA podpowiada w Lubelskim Centrum Konferencyjnym

Polecamy

Bolą cię stawy? Jedz te produkty! Zobacz, co polecają specjaliści

HIT DNIA
Bolą cię stawy? Jedz te produkty! Zobacz, co polecają specjaliści

To naturalny lek na trawienie i dnę moczanową. Zmniejsza ból, oczyszcza i uspokaja

To naturalny lek na trawienie i dnę moczanową. Zmniejsza ból, oczyszcza i uspokaja

Nikt nie zgadnie, co dodaję do mojej pomidorówki. Wszyscy się zajadają

Nikt nie zgadnie, co dodaję do mojej pomidorówki. Wszyscy się zajadają